4. joulukuuta 2013

Erikois postaus: Tulevaisuuden suunnitelmat!

Moiii! Sain serkultani loistavan idean tehdä erikois postauksen mun tulevaisuudesta. Tarkalleen hän ehdotti tämän nimistä ''miltä näyttää sinun tulevaisuus''. Nyt kuitenkin aloitan, en ole kuitenkaan ihan varma siitä mihin tämä kysymys kohdistuu mutta kerron ensin koulun suhteen, sitten työn ja vapaa-ajan.

KOULU:

Aion käydä peruskoulun kunnialla loppuun saakka. Tavoitteeni on saada ysin päättötodistuksen keskiarvoksi lähemmäs 9, tämänhetkinen keskiarvo on 7.8, joten työtä riittää. Jatkosuunnitelmia ei ole vielä sen enempää mutta olisihan se hienoa saada sellainen valkolakki päähän! Sen jälkeen lähtisin opiskelemaan ensihoitajan työtä. 



TYÖ:

Ammatikseni haluaisin ensihoitajan, se vain kiinnostaa paljon! Pienestä pitäen olen ihaillut ambulansseja. Muistan erään ala-asteen käynnin paloasemalle, jossa oli yksi tai kaksi ambulanssia. Olisin halunnut tietää niistä kaiken, mutta äijät vaan selitti paloautoista... Mua harmitti se koska paloautot eivät kiinnostaneet vaan juuri se ambulanssi. Pelkästään ambulanssi ei minua työssä kiehtoa vaan myös se vauhti, jännittävyys, erilaisuus ja toisten auttaminen. Minusta olisi kiva tehdä työtä, joka on monipuolista ja mikään päivä ei ole samanlainen kuin aikaisemmat. 


VAPAA AIKA:

Vapaa-ajan aion käyttää hevosten parissa, ehkä jopa valmentaa jotakuta henkilöä. Toiveena myös oma perhe, mies ja jokin kotieläin! Oma hevonen olisi huippu! Enempää ja pidemmälle en ole vielä ajatellutkaan ja enkä haluakaan. Haha tiedätkö jonkun jonka elämä on käsikirjoitettu? Minä en ainakaan tiedä ja veikkaan ettei sellaista ihmistä edes ole olemassa, aina tulee joitain mutkia matkaan :DD

Mitäs piditte tällaisesta postauksesta?? Jos pidit niin kunnia kuuluu ehdottajalle! Aihe oli minusta niin kiehtova että päätin siitä sitten jotain väsätä (: Perjantaisesta yritän väsätä jonkinlaisen itsenäisyyspäivä MyDay:n (: Sitä siis odotellessa! ++ Huomenna julkaistaan joulukalenteri osa 2!!! :* 

-Nea :*



4 kommenttia:

  1. Kiitos kehuista ja kaikesta!!! Luulin että se olisi ollut ihan tyhmä idea!!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi (: Äidinkin mielestä loistoidea! Olet nero :)

      Poista
  2. Miettisin myös semmosta millainen olet sitten oikeassa elämässä (vaikka oikeastaan tiedänkin) tää on sit ehkä tosi tyhmä idea mutta ajattelin vaan ehdottaa:)

    VastaaPoista